Jazz petje

Program jazz je namenjen vsem, ki vas vleče v jazzovske vode. Zaželeno je glasbeno predznanje, ni pa pogoj za vpis. Poleg pevske tehnike se boste na tem programu učili skladbe pretežno iz jazzovskega repertoarja (jazz standarde in druge originalne skladbe) in pa improvizacijo. Z zagotovostjo lahko rečemo, da je jazz najbolj napredna zvrst petja v smislu razumevanje glasbe, kot celote. Pri jazzu želimo glasbo veliko bolj razumeti in jo živeti ter izvajati. Med jazzom in klasiko bi lahko rekli, da je največja razlika v tem, da klasiki iščejo perfekcionizem pri izvajanju že napisane skladbe, pri jazzu pa iščemo svoj izraz, drugačnost, edinstvenost pri interpretaciji in predvsem novosti. V jazz repertoar spada tudi večina odličnih slovenskih zimzelenih popevk. V sklop ure je vključena tudi jazz teorija (oziroma najprej osnovna glasbena teorija, če učenec nima glasbenega predznanja). Na urah se vadi tudi petje na mikrofon, vsaj enkrat na semester pa se tudi posnamemo na profesionalni studijski mikrofon, da slišimo kako zvenimo in direktno spremljamo svoj napredek.

Cena:
– 79,00 €/mesec (45 min) – Osnovni jazz program (pevska tehnika, petje skladb iz jazzovskega repertoarja, improvizacija in jazz teorija)
– 99,00 €/mesec (60 min) – Napredni jazz paket (2×30 min- isto kot osnovni jazz program, vendar poglobljeno! Namenjeno predvsem pevcem, ki se pripravljajo na sprejemne izpite iz jazz petja za srednjo glasbeno šolo ali univerzo.)

Program je primeren za mladostnike in odrasle.

Cena vključuje:
– Individualni pouk 1x tedensko (45 ali 60 minut)
– Snemanje na profesionalni studijski mikrofon
– Učenje jazz teorije in improvizacije
– Pisanje avtorskih pesmi (po želji)
– Note vseh na urah predelanih skladb
– Korepeticije (dodatne vaje s klavirjem po potrebi) pred nastopom
– 2x letno veliki dogodek/koncert- božični in zaključni koncert

JAZZ JE FRANK SINATRA JAZZ JE ELLA FITZGERALD, JAZZ SO SLOVENSKE ZIMZELENE POPEVKE, JAZZ JE CEL SVET NOVE GLASBE, KI ČAKA, DA GA SPOZNAŠ.
– VSG –

  VSG

   

  Telefon: 041 777 457
  Mail: info@vsg.si
  Naslov: Vokalni studio Gorenšek, Trg Svobode 20, 2390 Ravne na Koroškem

  2021 Vokalni studio Gorenšek.

   

  »Podjetje je inkubiranec MPIK RRA Koroška«

  Spletna agencija Si-TEAM © 2024. Vse pravice pridržane.